Vastaa lyhyeen kyselyyn

Haluamme kuulla mielipiteesi! Tavoitteenamme on kehittyä ja luoda parempia palveluja. Auta meitä kehittymään vastaamalla lyhyeen kyselyyn.

Palautekysely
  • Toimitus

    Toimituskulut ovat alkaen 6,90€ riippuen tilauksesi koosta. Lopullisen hinnan näet kassalta. Tarjoamme ilmaiset postikulut yli 135€ tilauksista (ei koske esineitä, joita emme voi postittaa). Tuotteen kuvauksessa on mainittu, jos tuotteelle on tarjolla vain nouto liikkeestä tai kotiinkuljetus Helsinki-Tampere akselille.
    Pakkaamme tuotteet todella hyvin pitkällä kokemuksella. Tuotteiden rikkoutuminen postitse on äärimmäisen harvinaista. Mikäli tuote kuitenkin menee rikki, hyvitämme sinulle kaikki kulut.
  • Maksutavat

    Meillä voit maksaa tilauksesi turvallisesti mm. Klarnan kautta heti, laskulla tai osamaksulla. Käytettävissäsi on myös mm. Paypal, Google Pay, Apple Pay ja Visa/Mastercard.
  • Kysyttävää tuotteesta tai palvelusta?

    Onko sinulla kysyttävää? Ole meihin yhteydessä joko yhteydenottolomakkeella tai sähköpostitse: info@asadonaarteet.net
    Vastaamme mielellämme kysymyksiisi!
    Yhteydenottolomake 

Second hand toimintaa vuodesta 2008 alkaen

Meiltä löydät aarteita Suomesta sekä ulkomailta eri aikakausilta sisustamiseen ja keräilyyn. Meillä ei ainoastaan myydä aarteita, vaan olemme myös kiinnostuneita ostamaan ja vaihtamaan - tuo aarteesi meille ja löydä uusia helmiä kotiisi!

Valikoimastamme löydät mm. Lasia, keramiikkaa, posliinia, hifilaitteita, keittiötarvikkeita, huonekaluja, valaisimia, sisustusesineitä, hopeaa, tinaa, militariaa, rahaa, keräilytavaraa, asusteita ja tekstiilejä.