Yrityksemme tarina

Yrityksemme sai alkunsa vuonna 2008 innostuksesta antiikkiin, vintageen, käytettyihin
tavaroihin ja kestävään kulutukseen. Olimme huomanneet, että monilla oli tarve päästä eroon vanhoista tavaroistaan, samalla kun toiset etsivät edullisia vaihtoehtoja uusien ostamiselle tai halusivat keräillä tietynlaisia tuotteita. Päätimme tarttua tähän tilaisuuteen ja perustaa yrityksen, joka tarjoaa helpon ja kätevän tavan ostaa ja myydä käytettyjä tavaroita. Meillä oli kaksi päämäärää: tarjota asiakkaillemme laadukkaita käytettyjä tuotteita samalla kun edistämme kestävää kulutusta ja ympäristöystävällisyyttä.

Saimme nopeasti hyvän vastaanoton paikallisessa yhteisössämme. Sana levisi suusta suuhun ja pian meistä tuli tunnettuja luotettavana paikkana ostaa ja myydä käytettyjä tavaroita. Laajan valikoimamme ansiosta asiakkaamme löysivät meiltä kaiken tarvitsemansa, olipa kyseessä sitten huonekalut, keräilyesineet, elektroniikka tai muut arjen tarvikkeet.

Visiomme on olla paikka, jossa ihmiset voivat löytää ainutlaatuisia aarteita, jotka kertovat tarinoita menneisyydestä. Haluamme inspiroida ihmisiä arvostamaan kestävää kulutusta ja tarjota heille vaihtoehdon uusien tavaroiden ostamiselle. Samalla haluamme luoda positiivisen muutoksen yhteisössämme ja edistää kestävää kehitystä.

Tule käymään kivijalkaliikkeessämme Riihimäellä ja kokeile ainutlaatuista ostokokemusta. Voit luottaa siihen, että löydät monipuolisen tuotevalikoiman ja paloja historiasta.

  • Valikoimastamme löydät lasia, keramiikkaa, posliinia, hifilaitteita, keittiötarvikkeita, huonekaluja, valaisimia, sisustusesineitä, hopeaa, tinaa, militariaa, rahaa, keräilytavaraa, asusteita ja tekstiilejä.

  • Myymme mm. Arabiaa, Iittalaa, Nuutajärveä, Humppilaa, Kerman Savea, Kumelaa, Kupittaan savea, Riihimäen lasia ja monia muita laadukkaita brändejä kotimaisista ulkomaisiin tuotteisiin.

Ritva Piiroinen, yrittäjä

puh. 045 113 7374